Leader
01 آبان 1397 ساعت 11:59

ورود کاربران

ویزای عراق

مدارک لازم جهت اخذ ویزای انفرادی عراق: هزینه 50 دلار

            اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
            دو قطعه عکس رنگی  4*3 زمینه سفید           

  توضیحات:

  • زمان تحویل این ویزا بین 2 الی 7 روز کاری می باشد.
    با ویزای عراق میتوان به تمام شهرهای عراق به جز اقلیم کردستان سفر کرد.
      اقلیم کردستان شامل سلیمانیه، کرکوک، اربیل نیازی به صدور روادید عراق برای متولدین ایران ندارد.(فاقد ویزا میباشد). جهت دریافت  اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن : 36046010 تماس حاصل فرمایید.
    کلیه اتباع خارجی برای رفتن از کشور ایران به اقلیم کردستان حتما نیاز به ویزای دولت عراق را دارند و مشمول دعوت نامه از اداره اقامت و وزارت خارجه کشور عراق می باشد.

 

مدارک لازم جهت ویزای گروهی ( مانیفست ) : هزینه هر نفر43 دلار

        مدت خروج : حداکثر 3 ماه
        مدت اقامت : حداکثر 1 ماه
        اجازه ی خروج : فقط 1 بار و غیر قابل تمدید

مدارک لازم ویزای گروهی :

        اصل گذرنامه یا کپی واضح از صفحه اصلی (در صورت داشتن همراه در گذرنامه، کپی صفحه همراه)
         یک قطعه عکس 4*3 رنگی از صاحب گذرنامه
        برای مسافرت با ویزای گروهی تمامی اعضا در طول سفر بصورت کاروانی باید سفر کنند و اجازه عبور به تنهایی از مرز را نخواهند داشت.
        گروه زیارتی یاسین درقبال خروج از مرزهای زمینی کشور هیچ گونه تعهدی را ندارد .جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن : 5-08428225402 (مرز مهران) تماس حاصل فرمایید.
        اتباء خارجی ( افغانستان، پاکستان، هندوستان،و ... ) با داشتن اقامت ایران و دعوت نامه ( موافقت نامه ) از عراق میتوانند با ارائه مدارک نسبت به گرفتن ویزا اقدام نمایند.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

Back to Top